FAQ

Wat gebeurt er met de wensen die ik invul? Uw wens wordt opgeslagen in de database onder de categrorie die u heeft geselecteerd en is meteen zichtbaar voor iedereen. Andere mensen kunnen reageren op uw wens en oplossingen aandragen. Misschien bestaat er immers al een oplossing alleen weet u dat niet. Daarnaast kunnen bedrijven, ontwerpers en uitvinders in de database kijken en uw wens gebruiken om nieuwe of verbeterde producten te ontwikkelen. Zo draagt uw wens bij aan een betere wereld.

Hoe weet ik of er iemand op mijn wens gereageerd heeft? Als u een wens indient, kunt u aangeven of u bericht per e-mail wenst te ontvangen als er een reactie op uw wens is geplaatst. Wanneer u dit aanvinkt, ontvangt u automatisch een mail in uw inbox wanneer iemand op uw wens reageert

Kan ik commentaar leveren op een wens van iemand anders? Ja. U hoeft alleen op de wens te klikken en uw reactie te versturen. Uw commentaar zal onder de oorspronkelijke wens worden opgeslagen.

Kan ik een plaatje of video toevoegen? Ja, graag. Afbeeldingen die uw probleem of wens visualiseren zijn zeer welkom. U hoeft alleen op "foto toevoegen" te klikken en naar het plaatje op uw computer te zoeken. U kunt ook een videoclip toevoegen door een link naar YouTube mee te sturen.

Hoe kan ik alle wensen in de database bekijken? klik op 'Alle wensen' of ga naar 'Vind een wens', kies 'Alle categorieën' en klik op 'Zoek'. U krijgt dan een overzicht van alle wensen in de database.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens? Uw persoonsgegevens zullen niet met anderen worden gedeeld tenzij u daar uitdrukkelijk om verzoekt door het daarvoor bedoelde aankruisvakje aan te kruisen als u uw wens indient.

Hoe werkt het stemmen? Wanneer u het met de wens van iemand anders eens bent, kun u op deze wens stemmen. Hoe meer mensen aangeven dat deze wens ook voor hun belangrijk is, hoe interessanter het voor producenten is om een oplossing te bedenken voor die wens. Zo kunt u dus met uw stem invloed uitoefenen op wat bedrijven in de toekomst wellicht gaan maken. Ik zou willen dat...

Statistiek

Totaal aantal gebruikers 783
Totaal aantal wensen 339
Top 5 wensen met de meeste 'Ja' stemmen
Wens met de meeste reacties

Favoriete video's


bekijk wens

bekijk wens

bekijk wens

Wens in de spotlight

Ik zou wensen dat... Oogartsen (en over het algemeen veel arts... Bekijk de wens

Mee eens?
 Ja  Nee

Opgelost!

nooit meer zonder medicijnen Lees verder
Jac