Privacy

Op de site is alleen uw gebruikersnaam zichtbaar in combinatie met uw wens. Wanneer u niet wilt dat anderen uw 'eigen' naam zien, gebruikt u dan een fictieve naam als gebruikersnaam. De gegevens die u invult onder 'persoonlijke informatie' zijn niet voor derden zichtbaar.

Persoonlijke informatie betekent informatie over een identificeerbaar persoon en kan bestaan uit uw naam, postadres of e-mailadres, maar alleen als u ons die informatie verschaft heeft. Iwishtherewas.com verzamelt persoonlijke informatie om uw wens te verwerken, te beheren, met u te communiceren en voor statistische doeleinden. Zonder uw uitdrukkelijke toestemming zullen we uw persoonsgegevens nooit aan derden ter beschikking stellen. Alleen als u zelf heeft aangegeven dat bedrijven contact met u mogen opnemen mbt uw wens of dat u deel wilt nemen aan focus groepen, zullen wij op verzoek het door u opgegeven e-mailadres verstrekken.

Behalve de persoonlijke informatie die u ons zelf verschaft, verzamelen wij ook informatie over het gebruik van de website, waaronder informatie over uw internetprovider, type browser, domeinnaam, IP-adres, de website waar u vandaan komt, de webpagina's die u opvraagt, datum en tijdstip van die bezoeken en waar u de site bent binnengekomen en hem verlaten heeft. Bij het verzamelen van informatie over het gebruik van de website kunnen wij gebruik maken van cookies en pixel tags.

Iwishtherewas.com kan ook geaggregeerde gegevens verzamelen, dat wil zeggen gegevens waaruit de identiteit van een individu niet kan worden afgeleid. Aangezien dit geen persoonlijke informatie is, kan Iwishtherewas.com geaggregeerde gegevens naar believen gebruiken.

Voor iedere verwerking van bijzondere persoonsgegevens, waaronder gegevens betreffende de gezondheid, zal Iwishtherewas steeds vooraf om uitdrukkelijke toestemming vragen.

Als u voortaan geen e-mail van ons wenst te ontvangen, laat het ons dan alstublieft weten door een bericht te sturen naar info@iwishtherewas.com

Iwishtherewas zal in iedere e-mail die zij verstuurd de mogelijkheid bieden om zich af te melden voor het ontvangen van e-mails.

Als onze omgang met de van u verkregen informatie op enig moment in de toekomst zou veranderen, dan zullen wij de beleidswijzigingen op onze website publiceren en u daarvan middels een bericht op de hoogte stellen via het emailadres dat u aan ons heeft opgegeven.

Heeft u vragen of opmerkingen, neemt u dan contact met ons op via info@iwishtherewas.com.

Iwishtherewas B.V. garandeert niet dat de door de site geboden functies ononderbroken of foutvrij zullen werken, dat deze website of zijn server vrij is van virussen of andere schadelijke elementen, of dat gebreken zullen worden gecorrigeerd, zelfs al weet Iwishtherewas B.V. van het bestaan ervan.

ADVERTEREN: Als u op deze site zou willen adverteren, stuur dan een e-mail naar Info@iwishtherewas.comIk zou willen dat...

Statistiek

Totaal aantal gebruikers 783
Totaal aantal wensen 339
Top 5 wensen met de meeste 'Ja' stemmen
Wens met de meeste reacties

Favoriete video's


bekijk wens

bekijk wens

bekijk wens

Wens in de spotlight

Ik zou wensen dat... meer mensen hun ervaringen zouden delen o... Bekijk de wens

Mee eens?
 Ja  Nee

Opgelost!

nooit meer zonder medicijnen Lees verder
Jac