Hoe werkt het

Iwishtherewas.com/zorg helpt u een oplossing te vinden voor praktische problemen in de zorg.
Heeft u een praktisch probleem waar u een oplossing voor zoekt? Verzucht u wel eens 'was er maar...' of 'waarom is er geen...' bijvoorbeeld een manier om thuis te revalideren, een alarmsysteem bij hartklachten of een manier om makkelijker uit uw bad te komen? Door uw wens hier op deze site te plaatsen kunnen andere mensen uw wens lezen en u attenderen op een reeds bestaande oplossing. Daarnaast kunnen fabrikanten uw wens gebruiken om nieuwe producten of verbeterde producten te ontwikkelen.  

Deze site rich zicht op zowel gebruikers van de zorg als professionals in de zorg en heeft tot doel gebruikers en fabrikanten met elkaar in contact te brengen om op die manier actief bij te dragen aan het verbeteren van de zorg.

Hoe werkt het?
Nadat u zich heeft ingeschreven, voert u uw wens in duidelijke bewoordingen in het eerste tekstvak in. Deze wens kan van alles zijn, zolang het maar over een praktische of veel voorkomende situatie gaat. bijvoorbeeld: Ik zou willen dat ik makkelijker mijn medicijnen in kan nemen. Vervolgens beschrijft u in het tweede vak de situatie of het probleem waar u mee zit en legt uit waarom het een probleem voor u is. Bijvoorbeeld: Ik moet dagelijks wel 10 verschillende medicijnen slikken verdeeld over 3 momenten op de dag. Omdat het er zoveel zijn en allemaal op verschillende tijdstippen vergeet ik soms wel eens een medicijn. Ook weet ik soms niet meer of ik nou wel of niet een medicijn al genomen heb. Ik word er gek van. Ik zou willen dat een eenvoudige manier bestaat om mijn medicijnen te slikken zodat ik altijd de juiste hoeveelheid binnen krijg.  Beschrijf uw probleem en uw wens zo duidelijk mogelijk, zodat iedereen precies begrijpt waar het over gaat. U hoeft zelf geen oplossing te bedenken, het gaat vooral om het probleem. Hoe precieser u uw probleem omschrijft, hoe beter anderen een oplossing kunnen bedenken. Zodra u uw wens instuurt, is hij direct zichtbaar op het web.

Uw stem telt!
Bent u het eens met de wens van iemand anders en zou u ook willen dat er een oplossing voor kwam, dan kunt u stemmen op die wens. Hoe meer stemen een wens heeft, hoe interessanter die wens wordt voor bedrijven om een oplossing voor te bedenken. Fabrikanten brengen immers graag producten op de markt waarvan zij verwachten dat er behoefte aan is. Zo kunt u indirect invloed uitoefenen op producten die wellicht in de toekomst op de markt komen.

Wat gebeurt er met uw persoonlijke gegevens
Uw persoongegevens zijn niet zichtbaar voor anderen en uw gegevens worden ook niet aan derden doorgegeven zonder dat u daar uitdrukkelijk toestemming voor geeft. Alleen wanneer u aangeeft dat bedrijven contact met u mogen opnemen, kan het zijn dat een fabrikant contact met u opneemt om met u over uw wens te praten. Wanneer u aangeeft deel te willen nemen aan fousgroepen, kan het zijn dat u wordt uitgenodigd deel te nemen aan een focusgroep. Voor het deelnemen aan focusgroepen ontvangt u meestal een vergoeding. Wanneer u niets aanvinkt worden uw persoonlijke gegevens niet doorgegeven.

privé mail
Daarnaast kunt u ook privé e-mailen met iemand. Wanneer u niet wilt dat uw antwoord op een wens door iedereen gelezen wordt maar u wilt toch reageren op een wens dan kunt u een privé mail sturen naar diegene die de wens heeft geplaatst. Die krijgt dan in zijn/haar e-mail een bericht dat u een mail heeft gestuurd en kan uw bericht via de site lezen. U hoeft dus ook niet uw eigen e-mailadres kenbaar te maken op de site. Ik zou willen dat...

Statistiek

Totaal aantal gebruikers 783
Totaal aantal wensen 339
Top 5 wensen met de meeste 'Ja' stemmen
Wens met de meeste reacties

Favoriete video's


bekijk wens

bekijk wens

bekijk wens

Wens in de spotlight

Ik zou wensen dat... ik meteen het resultaat van een uitstrijk... Bekijk de wens

Mee eens?
 Ja  Nee

Opgelost!

nooit meer zonder medicijnen Lees verder
Jac